apply for

Medewerker Helpdesk Service

Parttime (32 tot) 40 uur per week
Pijnacker - Nederland

Apply now

‘Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant binnen onze organisatie, het visitekaartje'

Je weet altijd een oplossing te vinden, de rust te bewaren en de klant op zijn gemak te stellen. Je vindt het leuk om mensen te woord te staan, bent communicatief sterk en je kunt zelfstandig maar ook goed in teamverband werken. Herken jij je hierin, dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd geworden? Lees dan verder en kijk of deze mooie uitdaging iets voor jou is!

Wie zijn wij?

De Aweta Groep heeft een toonaangevende positie op het gebied van volledig geautomatiseerde en geïntegreerde sorteer- en verpakkingssystemen voor groenten en fruit. De productie-, verkoop- en logistieke kantoren zijn wereldwijd gevestigd in de belangrijkste groente- en fruitgebieden. Bij de Aweta Groep werken 300 gedreven (technische) professionals.

Jouw functie

Als medewerker helpdesk herken je verschillende situaties en weet je precies hoe je hierop moet reageren. Je bent eerste aanspreekpunt voor onze klanten en in staat om problemen die worden gemeld helder te krijgen zodat de technische experts dit adequaat kunnen opvolgen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende vragen van klanten, telefonisch of per e-mail. Je registreert de aanvragen en probeert de eenvoudige incidenten, vragen en verzoeken direct op te lossen. Kom je er niet uit dan schakel je met de technische collega's om een gepaste oplossing te bieden aan de klant. De helpdeskafdeling is een belangrijke schakel in de ondersteuning van onze klanten.

Wat vragen wij:

 • Mbo4 werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring in soortgelijke functies
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een servicegerichte houding, met oog voor commercie
 • Affiniteit met ICT en de tuinbouw is een pre
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Wij zijn aangesloten bij de cao Metalektro, dit betekent een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen (op fulltime basis)
 • Een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collega's
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke uitjes zoals een Pubquiz en een kerstviering

Sollicitaties

Word je enthousiast van deze mooie uitdaging? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Janneke Dam-Brussaard, HR Manager This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Apply now