apply for

Productie medewerker

0-uren contract
Pijnacker - Nederland

Apply now

Wie zijn wij?

De Aweta Groep heeft een wereldwijd toonaangevende positie op het gebied van volledig geautomatiseerde en geïntegreerde sorteer- en verpakkingssystemen voor groenten en fruit. De productie-, verkoop- en logistieke kantoren zijn wereldwijd gevestigd in de belangrijkste groente- en fruitgebieden. Bij de Aweta Groep werken 300 gedreven (technische) professionals.

Jouw functie

Als oproepkracht kun je opgeroepen worden om een run van bijvoorbeeld 1000 plastic onderdelen tot een unit te monteren. Je legt hiervoor de onderdelen in een mal om vervolgens met de pers dit tot een unit te persen en deze weer te verpakken in dozen. Een ander voorbeeld kan zijn dat je 500 houders aan de cups (bakjes) moet monteren met schroefjes met ondersteuning van een pers. Naast bovenstaande voorbeelden zijn er meer varianten mogelijk van productiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden dienen op kantoor plaats te vinden aangezien de pers daar staat gemonteerd.

WAT VRAGEN WIJ:

  • VMBO werk- en denkniveau
  • Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd werken
  • Samenwerken met andere collega’s in een zelfsturend team

SOLLICITATIES

Word je enthousiast van deze mooie uitdaging? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Janneke Dam-Brussaard, HR Manager This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Apply now